Doe een gift

Hugo roept op om een Vergeet-Me-Niet speldje te kopen

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

Hugo roept op om een Vergeet-Me-Niet speldje te kopen

Hugo lanceert zijn nieuwste album, waarop hij een ontroerend nummer over Alzheimer presenteert. Dit lied is een persoonlijke uitdrukking van hoe de ziekte het leven van Nicole en Hugo heeft beïnvloed. Vastberaden om een verschil te maken, blijft Hugo zich inzetten voor Stichting Alzheimer Onderzoek.

Vanaf 1 december spoort hij luisteraars en kijkers aan om deel te nemen aan de radio- en TV-campagne door een Vergeet-Me-Niet speldje te kopen. Via onderstaande link kunt u eenvoudig het speldje bestellen, waarvan de opbrengst Belgisch wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie zal ondersteunen. Hugo benadrukt het belang van meer wetenschappelijk onderzoek om snel een remedie tegen Alzheimer te vinden, en hij hoopt op brede steun voor dit cruciale initiatief.

Ik bestel een Vergeet-Me-Niet speldje

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Onderzoek

Campagne

Getuigenissen

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!