Doe een gift

Pins

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

Bestel uw Vergeet-mij-niet-speldje!

Hugo roept ook u op om mee te helpen Alzheimer te stoppen door Belgisch wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen en nodigt u uit om een vergeet-mij-niet-speldje te bestellen. Het speldje is het symbool voor de strijd tegen Alzheimer en andere vormen van dementie. 

Draag het Vergeet-mij-niet-speldje en laat zien dat we mensen met dementie niet  vergeten. Het speldje wordt u gratis toegezonden. Indien gewenst kan u altijd een vrijblijvende donatie doen aan Stichting Alzheimer Onderzoek. Hierdoor helpt u ons om onze werkingskosten te beperken. Elke aankoop draagt bij aan meer onderzoek naar dementie

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!