Doe een gift

Steun als bedrijf

Als partneronderneming van Stop Alzheimer steunt u het Alzheimeronderzoek in België.

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

De kracht om de toekomst te veranderen

Als betrokken Belgisch bedrijf heeft u de kracht om de toekomst te veranderen door de ondersteuning van Alzheimeronderzoek. De impact van deze verwoestende ziekte wordt diep gevoeld in onze maatschappij en treft talloze gezinnen in het hele land. Door bij te dragen aan Alzheimeronderzoek in België helpt u cruciale medische vooruitgang, bewustwording en verbetering van de levenskwaliteit van degenen die aan de ziekte lijden mogelijk te maken.

Hoe kan uw bedrijf een sleutelrol spelen?

U kunt het Alzheimeronderzoek in België op verschillende manieren steunen:

  • Een eenmalige gift
  • Een maandelijkse gift
  • Deelnemen aan onze acties en evenementen
  • Steun aan een specifiek project (vul onderstaand formulier in voor meer informatie)

Wij staan open voor elk idee of voorstel tot samenwerking. We maken graag tijd vrij om er samen met u over na te denken en om u alle nodige hulp te bieden om uw visie te realiseren.

Wilt u graag u sociaal engagement invullen door een partnerdeal met Stop Alzheimer? Vul dan het antwoordformulier in of neem contact op met de directeur Joost Martens op 02 424 02 04 of via joost@stopalzheimer.be.

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Actie in de kijkerEvenementen

Evenementen

Evenementen

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!