Doe een gift

Pers

Stop Alzheimer is de belangrijkste Belgische speler in de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer. 

Contacteer ons

Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot onze experts op het gebied van de ziekte van Alzheimer en verrijk uw artikelen. Laten we samen begrip bevorderen voor deze ziekte.

Media

Stop Alzheimer is de belangrijkste Belgische speler in de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer. Onze missie omvat ook het informeren en sensibiliseren van het brede publiek over het cruciale belang van dit gezondheidsprobleem.

In het kader van deze missie brengen we regelmatig persberichten uit over onderwerpen gaande van preventie tot acties die ondernomen worden om de ziekte te bestrijden, alsook over de laatste vorderingen in het Alzheimeronderzoek. 

Nederlandstalige pers

Joost MARTENS

0474 40 04 989

joost@stopalzheimer.be

Franstalige pers

Lucie LEROUX

0476 26 10 35

lucie@stopalzheimer.be

Logo's

Download een selectie van onze logo’s.

Ontdek hier onze laatste persberichten

Onderzoek

Onderzoek

Campagne

Onderzoek

Numéro d’identification du registre national:

Vous le trouverez à l’arrière de votre carte d’identité. Il se compose de 11 chiffres dont les six premiers correspondent à votre date de naissance.

Numéro de donateur:

Votre numéro de donateur figure sur l’ensemble des courriers qui vous sont adressés, à droite , au-dessus de vos noms et adresse.

Nationaal nummer:

U vindt het op de achterkant van uw identiteitskaart. Het bestaat uit 11 cijfers, waarvan de eerste zes cijfers overeenkomen met uw omgekeerde geboortedatum.

Donateursnummer:

Uw donateursnummer staat op al onze briefwisseling, rechts bovenaan uw naam en adres.

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!