Doe een gift

Vélomédiane 2023

De 34ste editie van de Vélomédiane heeft bijna 10.000 euro opgebracht voor Alzheimeronderzoek.

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

De 34ste editie van de Vélomédiane heeft bijna 10.000 euro opgebracht voor Alzheimeronderzoek.

Tijdens de 34ste editie van de Vélomédiane Claude Criquiélion  reden bijna 1700 wielertoeristen op de wegen op en rond La Roche en Ardennes.  Dit jaar stond het evenement in het teken van het wetenschappelijke onderzoek naar de ziekte van Alzheimer. De wielertoeristen wisten bijna € 10.000 ten bate van de Stichting Alzheimer Onderzoek bijeen te brengen.

Stichting Alzheimer Onderzoek  wenst alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers die aan het succes van het evenement hebben bijgedragen hartelijk te bedanken. Hun toewijding en energie resulteerde in een bijzonder geslaagde sportieve editie die in het teken stond van de strijd tegen Alzheimer.

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Onderzoek

Onderzoek

Onderzoek

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!