Doe een gift

Sales at Size Klanten verkiezen Stichting Alzheimer Onderzoek en overhandigen cheque van € 1.000

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

Voor Sales at Size, een online marketing agency in Zoersel, was 2023 een prachtig jaar met veel dynamische projecten. Uit dankbaarheid besloot het kantoor dit jaar om € 1.000 te schenken aan een maatschappelijk doel.

“Traditiegetrouw is het einde van het jaar hét moment om klanten met een attentie te bedanken voor hun loyaliteit, maar dit jaar wilden we iets unieks!” aldus zaakvoerder Jeroen Vandessel.

In plaats van een eindejaarsattentie voor elke klant werd € 1.000 voorzien om weg te schenken aan een goed doel. Aan de hand van een online enquête kon iedere klant zijn of haar stem uitbrengen welk goed doel ondersteund zou worden door Sales at Size.

De resultaten

Uiteindelijk werd Stichting Alzheimer Onderzoek, met 39% van de stemmen de duidelijke winnaar van de Kies-stem-en-Steunactie.  “De grote meerderheid van onze klanten bracht een stem uit en we kregen heel wat spontane reacties van klanten die het initiatief geweldig vonden. Het is belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een maatschappelijk doel. Met een online enquête knipogen we ook naar de vele online mogelijkheden die vandaag nog onbenut worden door veel ondernemingen” blikt Jeroen Vandessel tevreden terug.

StopAlzheimer.be

Joost Martens, directeur van de Stichting Alzheimer Onderzoek nam de cheque van € 1000 tevreden in ontvangst: “Belgisch wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie is belangrijker dan ooit. Het is fantastisch dat ook bedrijven zoals Sales at Size ons steunen.”

Sales at Size – Handelslei 82/3 – 2980 St-Antonius-Zoersel – alle werkdagen open van 8.30 tot 17.15u – tijdens de weekends en ’s avonds op afspraak. Meer info: 03/283.01.04. – info@salesatsize.bewww.salesatsize.be

Sales at Size biedt een full service oplossing van advies tot online zichtbaarheid. Typerend is de aanpak op maat waarbij de strategische krijtlijnen ook effectief worden vertaald in doelgerichte acties en campagnes op de verschillende online media kanalen. Naast ondersteuning op gebied social media marketing, SEA en SEO, grafisch ontwerp bouwt Sales at Size ook websites en webshops.

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Onderzoek

Campagne

Getuigenissen

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!