Doe een gift

PharmaMarket steunt Stichting Alzheimer Onderzoek op Wereldgezondheidsdag

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

PharmaMarket steunt Stichting Alzheimer Onderzoek op Wereldgezondheidsdag

Wereldgezondheidsdag is een initiatief van de Wereldgezondheidsorganisatie om aandacht te vestigen op verschillende gezondheidsproblemen wereldwijd en wordt sinds 1950 jaarlijks gevierd op 7 april. Voor PharmaMarket was die dag een mooie gelegenheid om hun sociale engagement te tonen en een deel van de dagopbrengst te doneren aan een goed doel. Dit jaar koos PharmaMarket als goede doel de Stichting Alzheimer Onderzoek.

Zaakvoerder Koen Van Genechten licht toe: “Als online apotheek willen we niet alleen focussen op het genezen en behandelen van kwaaltjes en aandoeningen, maar ook de preventie ervan vinden we erg belangrijk. Een gezonde voeding en een gezonde levensstijl zijn daarbij onmisbaar, maar ook het onderzoek naar levensbedreigende en slopende ziektes. Daarom steunen we graag onafhankelijke stichtingen en verenigingen die iedere dag werken aan een betere en gezondere toekomst voor iedereen.”

Met grote vreugde heeft zaakvoerder Koen Van Genechten namens PharmaMarket een symbolische cheque ter waarde van € 5000 overhandigd aan Joost Martens, directeur van Stichting Alzheimer Onderzoek. Deze genereuze donatie symboliseert niet alleen de financiële steun van PharmaMarket aan de belangrijke missie van de stichting, maar ook het oprechte engagement en de betrokkenheid van het hele team bij het streven naar een wereld zonder Alzheimer.

Als u meer wilt weten over PharmaMarket en hun inzet voor gezondheid en welzijn, kunt u terecht op hun website: www.pharmamarket.be of via e-mail: apotheker@pharmamarket.be.

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Onderzoek

Onderzoek

Onderzoek

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!