Doe een gift

Boek nu een voordracht over Alzheimer

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

Ontdek de diepgaande inzichten en recente ontwikkelingen op het gebied van Alzheimeronderzoek tijdens onze inspirerende voordracht, georganiseerd door de Stichting Alzheimer Onderzoek. Een unieke gelegenheid om te leren van vooraanstaande experts en onderzoekers die zich inzetten voor het begrijpen en bestrijden van deze uitdagende aandoening.

Sta stil bij de vooruitgang die is geboekt, en ontdek de veelbelovende paden die voor ons liggen in de strijd tegen Alzheimer. Samen streven we naar een toekomst zonder deze verwoestende ziekte.

Hierbij vindt u het volledig aanbod aan voordrachten en optredens die Stichting Alzheimer Onderzoek kan aanbieden of zelf inricht.

• De ziekte van Alzheimer, een uitdaging voor mens en maatschappij. Algemene info over de ziekte, stand en vooruitgang van het onderzoek, zijn medische remedies mogelijk.
• Bescherm en plan uw nalatenschap. Het testament, het duo-legaat, de zorgvolmacht en nalaten aan een goede doel.
• Stichting Alzheimer Onderzoek …onderzoek geeft hoop! Voorstelling van de stichting, werking en hoe de beurzen jaarlijks toegekend worden. Eventueel in combinatie met de kortfilm ‘Tussen nu en morgen’. Film 20? (eigen productie i.s.m. Koning Boudewijnstichting en het RITCS). Alzheimer gezien door de ogen van jongeren, met Marijke Pinnoy in de hoofdrol.

Prijs:
• voordracht 3 is gratis, wel rekent de stichting op een vrijblijvende gift voor het Alzheimeronderzoek (richtprijs min. € 250)
• voordrachten 1 en 2 zijn betalend – prijs € 350 + kilometervergoeding spreker
Opmerking: Vraag steeds vooraf een offerte aan, er kan steeds een ‘op maat gemaakt’ programma worden opgesteld, bijvoorbeeld door de combinatie van 2 voordrachten. Gezien de drukke agenda van de sprekers vragen wij voor een minimale opkomst van +/- 100 personen.

Alle verdere informatie en boekingen via info@stopalzheimer.be of op 02/424.02.04.

Boek nu een voordracht en draag bij aan een wereld waarin Alzheimer geen grip meer heeft! #AlzheimerOnderzoek #Voordracht #SamenSterk”

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Onderzoek

Campagne

Getuigenissen

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!