Doe een gift

Wandel mee tegen Alzheimer op maandag 20 mei in Brugge tijdens de 22e Brugse Mettentocht!

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

Wandel mee tegen Alzheimer op maandag 20 mei in Brugge tijdens de 22e Brugse Mettentocht!

Ontdek een volledig nieuw parcours dat je leidt door de pittoreske dorpjes Dudzele en Koolkerke, langs het indrukwekkende Fort van Beieren en de schilderachtige Damse Vaart. Voor de avontuurlijke wandelaars is er zelfs een extra lus van 5 km naar het charmante Koolkerke.

Zet zelf een actie op ten bate van het Alzheimeronderzoek

Klik hier om een actiepagina aan te maken en laat je sponsoren door familie en vrienden. Je kan je alleen laten sponsoren of in team. Je teamleden kan je gemakkelijk toevoegen eens een actiepagina aangemaakt is. Aarzel dus niet om een actie op poten te zetten met je vrienden, je wandelclub, je collega’s of je familie. Iedereen die meer dan € 100 weet in te zamelen, krijgt GRATIS een Keep Walking T-shirt!

Praktische informatie:

Startlocatie: Basisschool Mozaïek, Pastorieweg 4, 8380 Sint-Kruis (Brugge)
Bereikbaarheid is eenvoudig met de trein/bus: neem vanaf station Brugge bus De Lijn 1 en stap uit bij halte kerk Sint-Kruis, op slechts 200 meter van de startlocatie.

Prijs: Leden Wandelsport Vlaanderen: € 1,50 – Niet leden: € 3 (Inschrijving ter plaatse – geen voorinschrijvingen)

Starttijden: Van 08u00 tot 15u00

Zorg ervoor dat je op tijd vertrekt, want de laatste aankomsttijd is om 18u00. Samen kunnen we een krachtige boodschap uitdragen en bijdragen aan de strijd tegen Alzheimer. We hopen je te verwelkomen op deze bijzondere dag vol mooie wandelervaringen en waardevolle ontmoetingen!

In samenwerking met de Brugse Mettenwandelclub.

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Onderzoek

Campagne

Getuigenissen

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!