Doe een gift

Lucien van Impe Classic 2024 – Samen Fietsen voor Alzheimer Onderzoek!

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

Lucien van Impe Classic 2024 – Samen Fietsen voor Alzheimer Onderzoek!

Op 22 juni vond de Lucien van Impe Classic 2024 plaats, een evenement waar we met trots achter staan om aandacht te vragen voor het belangrijke gezondheidsprobleem van Alzheimer. Dit jaar hebben maar liefst 600 fietsers en wielerliefhebbers zich ingezet voor het goede doel, door deel te nemen aan uitdagende routes variërend in afstand en moeilijkheidsgraad.

Dankzij hun toewijding en de gulle steun van onze sponsors, hebben we een indrukwekkend bedrag van 37.000 euro kunnen inzamelen voor onderzoek naar de ziekte van Alzheimer.

Samen hebben we een verschil gemaakt! Laten we blijven strijden tegen Alzheimer en samenwerken voor een toekomst zonder deze ziekte.

Media-aandacht voor de Lucien Van Impe Classic 2024:
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Onderzoek

Onderzoek

Onderzoek

Numéro d’identification du registre national:

Vous le trouverez à l’arrière de votre carte d’identité. Il se compose de 11 chiffres dont les six premiers correspondent à votre date de naissance.

Numéro de donateur:

Votre numéro de donateur figure sur l’ensemble des courriers qui vous sont adressés, à droite , au-dessus de vos noms et adresse.

Nationaal nummer:

U vindt het op de achterkant van uw identiteitskaart. Het bestaat uit 11 cijfers, waarvan de eerste zes cijfers overeenkomen met uw omgekeerde geboortedatum.

Donateursnummer:

Uw donateursnummer staat op al onze briefwisseling, rechts bovenaan uw naam en adres.

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!