Doe een gift

9e Champagneactie voor het goede doel Stopalzheimer: grandioos succes!

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

De 9e editie van de Champagneactie ten bate van Stopalzheimer door Pieter Andries in samenwerking met Frank Dekeyster, de zaakvoerder van Delicham in Waregem, was opnieuw een doorslaand succes.

In 2023 werden er opnieuw indrukwekkend veel flessen heerlijke bubbels van het champagnehuis ‘AlBert De Cervin’ verkocht, waardoor het succes van de actie werd geconsolideerd. Een speciale vermelding gaat uit naar Nicole & Hugo, die dit jaar foto’s hebben geleverd voor de museletjes, waarmee ze een waardevol collectors-item voor verzamelaars hebben gecreëerd.

Pieter kon met trots een genereuze cheque van 3.000 EUR overhandigen aan de voorzitter van Stopalzheimer. Voorzitter Wilfried Nys van de stichting is op zijn beurt zeer dankbaar en fier op Pieter, zowel voor het mooie gedoneerde bedrag als voor het jaarlijks terugkerende initiatief. De Champagneactie werd oorspronkelijk gestart door Pieter ter ere van zijn oma, die zelf leed aan Alzheimer en helaas aan deze verschrikkelijke ziekte is overleden.

Pieter, Frank en Wilfried zijn erkentelijk voor iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de Champagneactie in 2023. Als voorproefje voor de volgende editie in 2024 onthullen we alvast dat Hugo Sigal bereid is om opnieuw prachtige foto’s te leveren voor de museletjes. Kortom, op naar een nieuwe succesvolle Champagneactie in 2024!

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Onderzoek

Campagne

Getuigenissen

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!