Doe een gift

Neem deel aan de 20 km van Brussel ten bate van het Alzheimeronderzoek

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

Neem deel aan de 20 km van Brussel ten bate van het Alzheimeronderzoek

Doe je mee aan de 20 km van Brussel op 26 mei 2024? Maak van elke gelopen kilometer een steunbetuiging voor Alzheimeronderzoek met Stop Alzheimer.

Hoe kun je helpen?

🏃‍♀️ Schrijf je hier in voor de 20 km van Brussel.
💌 Creëer je eigen actiepagina in slechts twee minuten en roep vrienden en familie op om jouw solidariteitsuitdaging te ondersteunen door sponsoring en geld in te zamelen voor onderzoek.
📢 Vertel je vrienden en familie over je deelname en verzamel donaties ter ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer.

Waarom is jouw actie belangrijk?

In België zal één persoon op vijf, en tot één vrouw op drie, een vorm van dementie ontwikkelen. Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie, maar er is nog steeds geen genezing. Onderzoek naar Alzheimer is essentieel om oplossingen te vinden voor patiënten van vandaag en morgen.
Stop Alzheimer is sinds 1995 de belangrijkste financierder van Alzheimeronderzoek in Belgie. Onze stichting ontvangt geen overheidssubsidie en is volledig afhankelijk van donaties.
Dank je wel voor je steun.

Ik maak een actiepagina aan

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Onderzoek

Onderzoek

Onderzoek

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!