Vervang de gebruikelijke bloemen en kransen door een schenking aan het Alzheimeronderzoek.
Als u zojuist een dierbare hebt verloren, bieden wij onze oprechte deelneming aan.
Steeds meer families kiezen ervoor om hun eerbetoon om te zetten in een daad van solidariteit en hoop. In plaats van bloemen of kransen te schenken, moedigen ze hun dierbaren aan om een donatie te doen voor alzheimeronderzoek. Dit betekenisvolle gebaar draagt direct bij aan de financiering van cruciale wetenschappelijke vooruitgang, met als doel de ziekte beter te begrijpen, te voorkomen en – hopelijk – uiteindelijk te stoppen.
Deze symbolische en betekenisvolle daad biedt een concrete manier om een geliefde te herdenken en tegelijkertijd bij te dragen aan de strijd tegen een ziekte die vele families treft. Door de Stop Alzheimer Stichting te steunen ter nagedachtenis aan een dierbare, draagt u rechtstreeks bij aan de financiering van fundamenteel, klinisch en psychosociaal onderzoek. Deze projecten worden zorgvuldig geselecteerd door onze wetenschappelijk adviesraad op basis van hun potentieel om bij te dragen aan preventie, diagnose en behandeling van de ziekte van Alzheimer en aanverwante aandoeningen.
Vandaag de dag zijn wereldwijd meer dan 55 miljoen mensen getroffen door de ziekte van Alzheimer – en dat aantal blijft stijgen. Er bestaat nog geen genezende behandeling, maar onderzoek boekt voortdurend vooruitgang. Elke donatie helpt om baanbrekend onderzoek te financieren.
Een gift ter nagedachtenis aan een dierbare betekent niet alleen steun voorwetenschappelijk onderzoek, maar ook manier om zijn of haar herinnering levend te houden met een gebaar van hoop. Dankzij uw steun kunnen we blijven investeren in onderzoek dat het dagelijks leven van mensen met dementie en hun families verbetert én ons dichter bij een doorbraak brengt om deze verwoestende ziekte te stoppen.
Wilt u uw dierbaren uitnodigen om een donatie te doen in plaats van bloemen te schenken? Dit kan eenvoudig door:
Meer dan 220.000 mensen in België hebben de ziekte van Alzheimer. Elke bijdrage brengt ons een stap dichter bij betere inzichten, effectievere behandelingen en – hopelijk – een remedie.
Dank aan iedereen die in tijden van rouw een beetje hoop brengt.
Vous le trouverez à l’arrière de votre carte d’identité. Il se compose de 11 chiffres dont les six premiers correspondent à votre date de naissance.
Votre numéro de donateur figure sur l’ensemble des courriers qui vous sont adressés, à droite , au-dessus de vos noms et adresse.
U vindt het op de achterkant van uw identiteitskaart. Het bestaat uit 11 cijfers, waarvan de eerste zes cijfers overeenkomen met uw omgekeerde geboortedatum.
Uw donateursnummer staat op al onze briefwisseling, rechts bovenaan uw naam en adres.