Doe een gift

Geniet van de human jukebox in actie!

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

Muzikale duizendpoot Danny Wuyts kent u ongetwijfeld nog van ‘De Notenclub’ op TV-één. Met zijn ‘Human Jukebox’ programma zal hij u zeker verbazen. Hij speelt en zingt zowat elk verzoeknummer. Dankzij stemimitaties, humor en interactie met het publiek brengt hij elke keer weer een show vol sfeer en herinneringen!

Maar Danny kent ook de meeste favoriete liedjes van onze gouden generatie. Geniet van onvergetelijke pareltjes die nauwelijks nog op de radio worden gedraaid, maar wel prachtige herinneringen zullen oproepen. Vragen staat vrij en u hoeft niet stil te zitten, integendeel! Dit programma staat voor een heerlijke middag of avond live luister- en dansplezier!

Zoals bij elke jukebox moet u er natuurlijk wel een euro ingooien om uw nummer te horen. Deze komt ten goede aan de Stichting Alzheimer Onderzoek die zich inzet om Belgisch wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie te ondersteunen.

PRAKTISCHE INFORMATIE
• Een optreden is elke middag mogelijk.
• Duur: 90 à 120 minuten
• Omdat de Stichting Alzheimer Onderzoek dit optreden ondersteunt, is de kostprijs slechts € 500 ex BTW, prijs avondoptreden of in het weekend op aanvraag

CONTACT
• Soumaya van Stichting Alzheimer Onderzoek
• Telefoon: 02/424.02.04
• Of mail naar info@stopalzheimer.be

De impact van uw steun

Ontdek de projecten die dankzij u worden ondersteund.

Onderzoek

Onderzoek

Campagne

Getuigenissen

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!