Doe een gift

Vergeet-mij-niet sleutelhanger

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

Bestel vandaag nog onze prachtige Vergeet-mij-niet sleutelhanger

Een mooi en origineel geschenk voor uzelf, uw familie, vrienden of collega’s. Deze sleutelhanger draagt niet alleen symbolische waarde, maar ook een bijzondere betekenis.

Indien gewenst kan u altijd een vrijblijvende donatie doen aan Stichting Alzheimer Onderzoek. Hierdoor helpt u ons om onze werkingskosten te beperken. Elke aankoop draagt bij aan meer onderzoek naar dementie

Door de Vergeet-mij-niet sleutelhanger te dragen, tonen we samen solidariteit en laten we zien dat mensen met dementie niet vergeten mogen worden. Bestel vandaag nog en draag bij aan een toekomst zonder Alzheimer.

Bestel nu en ontvang uw gratis Vergeet-mij-niet sleutelhanger als dank voor uw steun!

Samen maken we het verschil in de strijd tegen dementie. Bestel vandaag nog via onderstaand formulier.

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!