Doe een gift

Keep Walking T-shirt

Steun ons

Door de Stichting Alzheimer Onderzoek te steunen, draagt u bij tot de financiering van Belgisch wetenschappelijk onderzoek om de ziekte van Alzheimer en aanverwante vormen van dementie te voorkomen, te behandelen en te genezen.

Steun Alzheimeronderzoek met onze "Keep Walking" T-shirt voor slechts € 5!

Draag je steentje bij aan de strijd tegen Alzheimer door onze exclusieve “Keep Walking” T-shirt te kopen! Voor slechts € 5 krijg je niet alleen een stijlvolle en comfortabele T-shirt, maar help je ook direct het Alzheimeronderzoek vooruit.

De opbrengst van elke verkochte T-shirt gaat rechtstreeks naar Stichting Alzheimer Onderzoek, waardoor we kunnen blijven vechten voor een wereld zonder deze verwoestende ziekte.

Beschikbaar in de maten M, L, XL en XXL, zodat iedereen kan bijdragen aan dit belangrijke doel.

Wacht niet langer, koop vandaag nog jouw “Keep Walking” T-shirt en loop samen met ons vooruit in de strijd tegen Alzheimer!

Bestel nu en maak een verschil!

Steeds dichter bij de oplossingen dankzij uw steun!

Mede dankzij uw steun hebben wij het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie met een recordbedrag van € 4.400.000,00 kunnen financieren. Dit jaar kunnen we maar liefst 21 innovatieve projecten ondersteunen.

Daarom willen we graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken!