Faites un don

PharmaMarket steunt Stichting Alzheimer Onderzoek op Wereldgezondheidsdag

Soutenez-nous

En soutenant la Fondation Recherche Alzheimer, vous contribuez au financement de la recherche scientifique belge pour prévenir, traiter et guérir la maladie d'Alzheimer et les maladies apparentées.

PharmaMarket steunt Stichting Alzheimer Onderzoek op Wereldgezondheidsdag

Wereldgezondheidsdag is een initiatief van de Wereldgezondheidsorganisatie om aandacht te vestigen op verschillende gezondheidsproblemen wereldwijd en wordt sinds 1950 jaarlijks gevierd op 7 april. Voor PharmaMarket was die dag een mooie gelegenheid om hun sociale engagement te tonen en een deel van de dagopbrengst te doneren aan een goed doel. Dit jaar koos PharmaMarket als goede doel de Stichting Alzheimer Onderzoek.

Zaakvoerder Koen Van Genechten licht toe: “Als online apotheek willen we niet alleen focussen op het genezen en behandelen van kwaaltjes en aandoeningen, maar ook de preventie ervan vinden we erg belangrijk. Een gezonde voeding en een gezonde levensstijl zijn daarbij onmisbaar, maar ook het onderzoek naar levensbedreigende en slopende ziektes. Daarom steunen we graag onafhankelijke stichtingen en verenigingen die iedere dag werken aan een betere en gezondere toekomst voor iedereen.”

Met grote vreugde heeft zaakvoerder Koen Van Genechten namens PharmaMarket een symbolische cheque ter waarde van € 5000 overhandigd aan Joost Martens, directeur van Stichting Alzheimer Onderzoek. Deze genereuze donatie symboliseert niet alleen de financiële steun van PharmaMarket aan de belangrijke missie van de stichting, maar ook het oprechte engagement en de betrokkenheid van het hele team bij het streven naar een wereld zonder Alzheimer.

Als u meer wilt weten over PharmaMarket en hun inzet voor gezondheid en welzijn, kunt u terecht op hun website: www.pharmamarket.be of via e-mail: apotheker@pharmamarket.be.

L'impact de votre soutien

Découvrez les projets soutenus grâce à vous.

Recherche

Recherche

Divers

Actu à l'honneurRecherche

Numéro d’identification du registre national:

Vous le trouverez à l’arrière de votre carte d’identité. Il se compose de 11 chiffres dont les six premiers correspondent à votre date de naissance.

Numéro de donateur:

Votre numéro de donateur figure sur l’ensemble des courriers qui vous sont adressés, à droite , au-dessus de vos noms et adresse.

Nationaal nummer:

U vindt het op de achterkant van uw identiteitskaart. Het bestaat uit 11 cijfers, waarvan de eerste zes cijfers overeenkomen met uw omgekeerde geboortedatum.

Donateursnummer:

Uw donateursnummer staat op al onze briefwisseling, rechts bovenaan uw naam en adres.

Les solutions approchent grâce à vous !

Grâce à votre soutien, nous pouvons allouer cette année la somme remarquable de 4.400.000 à la recherche sur les maladies de type Alzheimer. Au total, ce sont 21 projets de recherche qui sont financés grâce à vos dons.

Nous vous en remercions sincèrement.