Faites un don

Neem deel aan de 20 km van Brussel ten bate van het Alzheimeronderzoek

Soutenez-nous

En soutenant la Fondation Recherche Alzheimer, vous contribuez au financement de la recherche scientifique belge pour prévenir, traiter et guérir la maladie d'Alzheimer et les maladies apparentées.

Neem deel aan de 20 km van Brussel ten bate van het Alzheimeronderzoek

Doe je mee aan de 20 km van Brussel op 26 mei 2024? Maak van elke gelopen kilometer een steunbetuiging voor Alzheimeronderzoek met Stop Alzheimer.

Hoe kun je helpen?

đŸƒâ€â™€ïž Schrijf je hier in voor de 20 km van Brussel.
💌 CreĂ«er je eigen actiepagina in slechts twee minuten en roep vrienden en familie op om jouw solidariteitsuitdaging te ondersteunen door sponsoring en geld in te zamelen voor onderzoek.
📱 Vertel je vrienden en familie over je deelname en verzamel donaties ter ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer.

Waarom is jouw actie belangrijk?

In België zal één persoon op vijf, en tot één vrouw op drie, een vorm van dementie ontwikkelen. Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie, maar er is nog steeds geen genezing. Onderzoek naar Alzheimer is essentieel om oplossingen te vinden voor patiënten van vandaag en morgen.
Stop Alzheimer is sinds 1995 de belangrijkste financierder van Alzheimeronderzoek in Belgie. Onze stichting ontvangt geen overheidssubsidie en is volledig afhankelijk van donaties.
Dank je wel voor je steun.

Ik maak een actiepagina aan

L'impact de votre soutien

DĂ©couvrez les projets soutenus grĂące Ă  vous.

Actu Ă  l'honneurRecherche

Recherche

Recherche

Actu Ă  l'honneurRecherche

Les solutions approchent grĂące Ă  vous !

Grùce à votre soutien, nous pouvons allouer cette année la somme remarquable de 4.400.000 à la recherche sur les maladies de type Alzheimer. Au total, ce sont 21 projets de recherche qui sont financés grùce à vos dons.

Nous vous en remercions sincĂšrement.