Faites un don

Luka, ex-zangeres van Hooverphonic, lanceert single voor Stichting Alzheimer Onderzoek: “Als ode aan mijn bomma”

Soutenez-nous

En soutenant la Fondation Recherche Alzheimer, vous contribuez au financement de la recherche scientifique belge pour prévenir, traiter et guérir la maladie d'Alzheimer et les maladies apparentées.

Naar aanleiding van Wereld Alzheimer Dag dropt ex-Hooverphonic-zangeres en ‘The Voice’-winnares Luka (22) haar gloednieuwe single ‘Need You In The Light’. Ook maakte de zangeres leuk nieuws bekend: ze wordt de nieuwe meter/ambassadrice van de Stichting Alzheimer Onderzoek en vergezelt zo peter Hugo Sigal.

Het nieuwe nummer van Luka is een ode aan haar grootmoeder, die overleed aan de gevolgen van Alzheimer. ‘Need You In The Light’ is een pakkende ballade die recht uit haar hart komt. In de tekst beschrijft Luka op een ontroerende wijze hoe het is om iemand te verliezen aan deze ziekte – iemand van wie je houdt, die langzaam vergeet wie je bent en zich de hechte band niet meer kan herinneren. De ballade wordt vergezeld van een elegante videoclip in zwart-wit, waarin Luka als zangeres centraal staat, maar aan het einde van de clip toont Luka mooie en hartverwarmende beelden van haar oma.

De pers praat er ook over:

Lees er meer over in Het Laatste Nieuws
Ontdek de interview op RobTV
Lees er meer over in Het Nieuwsblad

L'impact de votre soutien

Découvrez les projets soutenus grâce à vous.

Recherche

Divers

Actu à l'honneurRecherche

Recherche

Les solutions approchent grâce à vous !

Grâce à votre soutien, nous pouvons allouer cette année la somme remarquable de 4.400.000 à la recherche sur les maladies de type Alzheimer. Au total, ce sont 21 projets de recherche qui sont financés grâce à vos dons.

Nous vous en remercions sincèrement.