Faites un don

Doe mee aan de Antwerp 10 Miles en steun Stichting Alzheimer Onderzoek – Maak het verschil!

Soutenez-nous

En soutenant la Fondation Recherche Alzheimer, vous contribuez au financement de la recherche scientifique belge pour prévenir, traiter et guérir la maladie d'Alzheimer et les maladies apparentées.

Wij roepen alle liefhebbers van een gezonde uitdaging op om deel te nemen aan de Antwerp 10 Miles. Een fantastische gelegenheid om niet alleen aan u gezondheid te werken, maar ook een significant verschil te maken in de strijd tegen Alzheimer. Hoe? Door uw eigen actiepagina aan te maken en geld in te zamelen voor baanbrekend Alzheimeronderzoek.

Waarom de Antwerp 10 Miles?

De Antwerp 10 Miles (21 april 2024) is niet zomaar een hardloopevenement; het is een gemeenschapsbeleving, een kans om samen te komen en iets groots te bereiken. Wat als we deze kracht bundelen om de ziekte van Alzheimer een halt toe te roepen?
Meer info

Hoe kan u helpen?

  1. Registreer u voor de Antwerp 10 Miles: Ga de uitdaging aan en loop samen met duizenden anderen. Voel de adrenaline terwijl u die 10 mijl trotseert. Klik hier om in te schrijven.
  2. Créez une page d'action: Klik hier om een actiepagina aan te maken. Hier kan u uw motivatie delen, updates plaatsen en mensen uitnodigen om uw inspanningen te steunen.
  3. Werf Donaties aan: Vraag vrienden, familie, collega’s en zelfs kennissen om uw actie te ondersteunen. Elke euro telt en brengt ons dichter bij het vinden van een remedie tegen Alzheimer.

Schrijf u vandaag nog in en start uw actiepagina! Samen staan we sterker tegen Alzheimer.

Wat hebt u te winnen?

Niet alleen de voldoening van het voltooien van de Antwerp 10 Miles, maar ook een symbolisch vergeet-me-nietje speldje om te laten zien dat u een verschil hebt gemaakt in de strijd tegen Alzheimer. Bovendien, elke donatie brengt ons een stap dichter bij een toekomst zonder deze verwoestende ziekte.

Gebruik de hashtags #Antwerp10Miles, #StopAlzheimer, en #AlzheimerOnderzoek om uw uitdaging met anderen te delen. Inspireer en motiveer mensen om zich bij ons aan te sluiten in deze belangrijke missie.

Samen kunnen we het verschil maken. Doe mee aan de Antwerp 10 Miles, maak uw actiepagina aan en draag bij aan Alzheimeronderzoek. Laten we gezamenlijk streven naar een wereld zonder Alzheimer.

L'impact de votre soutien

Découvrez les projets soutenus grâce à vous.

Recherche

Recherche

Actu à l'honneurRecherche

Recherche

Les solutions approchent grâce à vous !

Grâce à votre soutien, nous pouvons allouer cette année la somme remarquable de 4.400.000 à la recherche sur les maladies de type Alzheimer. Au total, ce sont 21 projets de recherche qui sont financés grâce à vos dons.

Nous vous en remercions sincèrement.