Faites un don

Boek nu een voordracht over Alzheimer

Soutenez-nous

En soutenant la Fondation Recherche Alzheimer, vous contribuez au financement de la recherche scientifique belge pour prévenir, traiter et guérir la maladie d'Alzheimer et les maladies apparentées.

Ontdek de diepgaande inzichten en recente ontwikkelingen op het gebied van Alzheimeronderzoek tijdens onze inspirerende voordracht, georganiseerd door de Stichting Alzheimer Onderzoek. Een unieke gelegenheid om te leren van vooraanstaande experts en onderzoekers die zich inzetten voor het begrijpen en bestrijden van deze uitdagende aandoening.

Sta stil bij de vooruitgang die is geboekt, en ontdek de veelbelovende paden die voor ons liggen in de strijd tegen Alzheimer. Samen streven we naar een toekomst zonder deze verwoestende ziekte.

Hierbij vindt u het volledig aanbod aan voordrachten en optredens die Stichting Alzheimer Onderzoek kan aanbieden of zelf inricht.

• De ziekte van Alzheimer, een uitdaging voor mens en maatschappij. Algemene info over de ziekte, stand en vooruitgang van het onderzoek, zijn medische remedies mogelijk.
• Bescherm en plan uw nalatenschap. Het testament, het duo-legaat, de zorgvolmacht en nalaten aan een goede doel.
• Stichting Alzheimer Onderzoek …onderzoek geeft hoop! Voorstelling van de stichting, werking en hoe de beurzen jaarlijks toegekend worden. Eventueel in combinatie met de kortfilm ‘Tussen nu en morgen’. Film 20? (eigen productie i.s.m. Koning Boudewijnstichting en het RITCS). Alzheimer gezien door de ogen van jongeren, met Marijke Pinnoy in de hoofdrol.

Prijs:
• voordracht 3 is gratis, wel rekent de stichting op een vrijblijvende gift voor het Alzheimeronderzoek (richtprijs min. € 250)
• voordrachten 1 en 2 zijn betalend – prijs € 350 + kilometervergoeding spreker
Opmerking: Vraag steeds vooraf een offerte aan, er kan steeds een ‘op maat gemaakt’ programma worden opgesteld, bijvoorbeeld door de combinatie van 2 voordrachten. Gezien de drukke agenda van de sprekers vragen wij voor een minimale opkomst van +/- 100 personen.

Alle verdere informatie en boekingen via info@stopalzheimer.be of op 02/424.02.04.

Boek nu een voordracht en draag bij aan een wereld waarin Alzheimer geen grip meer heeft! #AlzheimerOnderzoek #Voordracht #SamenSterk”

L'impact de votre soutien

Découvrez les projets soutenus grâce à vous.

Recherche

Recherche

Actu à l'honneurRecherche

Recherche

Les solutions approchent grâce à vous !

Grâce à votre soutien, nous pouvons allouer cette année la somme remarquable de 4.400.000 à la recherche sur les maladies de type Alzheimer. Au total, ce sont 21 projets de recherche qui sont financés grâce à vos dons.

Nous vous en remercions sincèrement.