Faites un don

9e Champagneactie voor het goede doel Stopalzheimer: grandioos succes!

Soutenez-nous

En soutenant la Fondation Recherche Alzheimer, vous contribuez au financement de la recherche scientifique belge pour prévenir, traiter et guérir la maladie d'Alzheimer et les maladies apparentées.

De 9e editie van de Champagneactie ten bate van Stopalzheimer door Pieter Andries in samenwerking met Frank Dekeyster, de zaakvoerder van Delicham in Waregem, was opnieuw een doorslaand succes.

In 2023 werden er opnieuw indrukwekkend veel flessen heerlijke bubbels van het champagnehuis ‘AlBert De Cervin’ verkocht, waardoor het succes van de actie werd geconsolideerd. Een speciale vermelding gaat uit naar Nicole & Hugo, die dit jaar foto’s hebben geleverd voor de museletjes, waarmee ze een waardevol collectors-item voor verzamelaars hebben gecreëerd.

Pieter kon met trots een genereuze cheque van 3.000 EUR overhandigen aan de voorzitter van Stopalzheimer. Voorzitter Wilfried Nys van de stichting is op zijn beurt zeer dankbaar en fier op Pieter, zowel voor het mooie gedoneerde bedrag als voor het jaarlijks terugkerende initiatief. De Champagneactie werd oorspronkelijk gestart door Pieter ter ere van zijn oma, die zelf leed aan Alzheimer en helaas aan deze verschrikkelijke ziekte is overleden.

Pieter, Frank en Wilfried zijn erkentelijk voor iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de Champagneactie in 2023. Als voorproefje voor de volgende editie in 2024 onthullen we alvast dat Hugo Sigal bereid is om opnieuw prachtige foto’s te leveren voor de museletjes. Kortom, op naar een nieuwe succesvolle Champagneactie in 2024!

L'impact de votre soutien

Découvrez les projets soutenus grâce à vous.

Recherche

Recherche

Actu à l'honneurRecherche

Recherche

Les solutions approchent grâce à vous !

Grâce à votre soutien, nous pouvons allouer cette année la somme remarquable de 4.400.000 à la recherche sur les maladies de type Alzheimer. Au total, ce sont 21 projets de recherche qui sont financés grâce à vos dons.

Nous vous en remercions sincèrement.